Hillel IT School у травні

Hillel IT School у травні

  • 29 травня, 2023
  • читати 5 хв
Марія Ломінська
Марія Ломінська Content Manager у Hillel IT School

Травень приніс із собою не лише тепло, а й добрі новини від нас!

Відновлюємо офлайн-навчання!

По-перше, наша головна новина.

Нещодавно у своєму Телеграм-каналі наш CEO Вадим Друмов питал, чи потрібно повертати офлайн-навчання.

Тож за результатами опитування ми прийняли рішення знову проводити офлайн-уроки!

Поки що в Одесі, але плануємо почати навчання й у школах інших міст 💪

Старт перших груп призначений вже на червень.

Подивитись набори на офлайн-навчання

Допомагаємо шукати роботу ще ефектівніше

Раніше ми вже писали про створення генератору резюме у нашій у LMS-системі, а зараз ми зробили реліз цілого розділу працевлаштування.

Там ми щодня публікуємо релевантні та актуальні вакансії від наших партнерів та з відкритих джерел. Крім того, можна увімкнути сповіщення на вакансії, які цікавлять, надіслати згенероване системою резюме у декілька кліків та відправити його на перевірку нашому менеджеру з працевлаштування.

Також у якості допомоги в працевлаштуванні створили цілий контентний розділ «Як шукати», який містить відео-гайди, рекомендації та актуальні статті.

Додатково ми зібрали посилання на розділи з вакансіями та стажуваннями на сайтах IT-компаній. Це є додатковою перевагою, тому що багато вакансій крутих компаній так і не доходять до Job-сайтів.

Це не все, а лише короткий опис того, що тепер є особистому кабінеті наших студентів 💪💪💪

Запустили нові курси

Тепер ми вчимо основ JavaScript, більш просунутому її володінню, включаючи TypeScript, автоматизації тестування на JavaScript, а також Full-Stack розробці.

JavaScript Basic

Курс JavaScript Basic розроблений для тих, хто бажає отримати міцні основи в програмуванні на JavaScript.

Курс допоможе зрозуміти основні принципи та можливості JavaScript, що відкриє тобі двері до веб-розробки та допоможе покращити свої навички у цій сфері.

Рекомендуємо курс по темі

JavaScript/TypeScript

Цей курс призначений для тих, хто вже має базові знання JavaScript і бажає розширити їх, а також вивчити TypeScript — суперсет JavaScript, що надає додаткові можливості інструментарію розробника.

Курс JavaScript/TypeScript допоможе глибше освоїти роботу з JavaScript, розібратися в основних концепціях TypeScript та навчитися ефективно використовувати їх для створення якісного програмного коду.

Ти станеш більш компетентним розробником, збагатиш твої знання про мови програмування та навчишся створювати розширені та надійні веб-додатки.

QA Automation на JavaScript

Цей курс призначений для тих, хто бажає розвинути свої навички у тестуванні програмного забезпечення та автоматизації тестування з використанням мови програмування JavaScript.

Курс QA Automation — JavaScript допоможе глибше зрозуміти процес тестування та оволодіти інструментами та практиками автоматизованого тестування.

Ти станеш кваліфікованим фахівцем з автоматизованого тестування та розшириш свої можливості в сфері якісного забезпечення програмного забезпечення.

Рекомендуємо курс по темі

Full-Stack

Цей курс призначений для тих, хто бажає стати повноцінним розробником, здатним працювати як на фронтенді, так і на бекенді веб-додатків.

Курс Full-Stack дозволить тобі стати розробником, здатним створювати якісні веб-додатки з нуля та розширювати свої можливості в індустрії програмного забезпечення.

Рекомендуємо курс по темі

Створили безкоштовні відеоуроки про використання AI та нейромереж для роботи

Тепер на нашому Youtube-каналі є новий список відтворення про використання сучасних нейромереж.

Ми зробили 10 безкоштовних уроків про чат-бота ChatGPT та інші AI-інструменти, розповіли про ідеї їх використання для бізнесу та повсякденної роботи.

Якщо тобі цікаво, як оптимізувати контент, працювати на маркетплейсах, писати сценарії для відео, створювати презентації, шукати роботу та генерувати код, то ці уроки для тебе!

Дізнайся, як використовувати сучасні AI та нейромережі

Працюємо над IT Wiki

Тепер у нашому довіднику є розділи, присвячені PHP, Бізнес аналізу, Менеджменту проєктів, Java та Python.

Ми продовжуємо роботу над нашим амбітним проєктом та сподіваємось, що він стане частиною навчання наших студентів та української IT спільноти.