Hillel IT School: наш насичений старт 2024

Hillel IT School: наш насичений старт 2024

  • 29 січня
  • читати 5 хв
Марія Ломінська
Марія Ломінська Content Manager у Hillel IT School

Публікації у топових ЗМІ та потрапляння до Всеукраїнських рейтингів, продовження єдиного реаліті шоу про ІТ-ішників, запуски унікальних курсів і це ще не все. Залюбки ділимось, яким насиченим видався наш січень.

Hillel IT School увійшла в добірку від Forbes «Великий гід ІТ-шкіл». Про загальні досягнення цієї галузі за останні 20 років та персональні показники найпопулярніших ІТ-шкіл, про кризу на ринку праці та як з нею працюють та ще інші питання розкрила редакція в своєму матеріалі.

Про ведення бізнесу в умовах війни, про перспективні галузі для розвитку в Україні, про виклики, що мотивують та що там з work-life балансом, — поділився СЕО та співзасновника Hillel IT School Вадим Друмов в інтерв’ю для видання MC.Today.

Обирай лідерів технологічного сектору України в голосуванні від Diia.City!

Обирай лідерів технологічного сектору України в голосуванні від Diia.City!

Цьогоріч Hillel IT School увійшла в топ-освітніх компаній України 💪🏻 А ти можеш підтримати нас в номінації «Розвиток edtech» 👨🏻‍🎓

А ще можеш обрати своїх фаворитів в чотирьох інших номінаціях:

  • Підтримка Сил оборони
  • Потужний Defense-tech
  • Майбутній єдиноріг
  • Почесний амбасадор українського ІТ

Встигни проголосувати до 31 січня.

Тож біжи за лінком та в декілька кліків обирай лідерів, що змінюють Україну вже зараз ✨

Продовжуємо спостерігати за унікальним реаліті шоу про ІТ-ішників Hillel Reality Program.

Це унікальний освітній проєкт в ІТ-сфері, в якому команда студентів та випускників працюватимуть над соціально важливим ІТ-рішенням для українців. У цьому сезоні учасники створюють застосунок uHelp (робоча назва), який буде збирати всю необхідну для українських біженців інформацію з AI верифікацією контенту та можливістю просування своїх послуг.

Сталось на проєкті вже багато чого — один з учасників вибув, а двоє новеньких увірвались на всіх порах ентузіазму та запалу до роботи. Зроблена левова частка застосунку, принаймні так кажуть учасники. А чи правда це чи ні — можете дізнатись, переглянувши нову серію Hillel Reality Program

Рекомендуємо публікацію по темі

Оновлення в LMS

Тепер авторизовані в LMS користувачі будуть бачити на сторінці курсу на сайті школи індивідуальну ціну курсу з урахуванням своїх знижок, наприклад, за закінчення курсу.

Також авторизовані користувачі у разі успішного складання тесту на екрані результату мають можливість перейти до покупки курсу в магазин LMS з урахуванням отриманого результату. Це робить весь процес більш зручним та швидким.

Нові курси? Нові курси!

Якщо можна розширювати кількість наших курсів, то чому б це не робити 😉?

Знову зробили нові, актуальні та корисні курси у всіх сферах.

Cybersecurity Manager

У співпраці з консалтинговою компанією Apercon ми запустили унікальний курс з менеджменту кібербезпеки.

Ця ініціатива реалізована для того, щоб забезпечити український ринок відповідними кваліфікованими спеціалістами, а їх в свою чергу — актуальними знаннями та навичками щодо комплексного управління системою захисту персональних даних.

В обов'язки менеджерів з кібербезпеки входить аналіз потенційних загроз і ризиків для інформаційної безпеки, розробка та впровадження політик безпеки. Вони визначають стратегії управління ризиками, взаємодіють з різними відділами компанії для визначення потреб у безпеці та координують заходи забезпечення кібербезпеки.

Також вони вивчають та впроваджують нові технології для забезпечення безпеки, ведуть моніторинг інформаційних систем на предмет аномалій, щоб вчасно реагувати на інциденти безпеки.

А ще менеджери з кібербезпеки також можуть брати участь у навчанні персоналу щодо правил безпеки та взаємодії з зовнішніми агентами для обміну інформацією про кіберзагрози та заходи захисту.

Рекомендуємо курс по темі

.NET

Ще запустили новий курс з фреймворку .NET.

На курсі ти зможеш поглибити навички програмування на C#, опанувати .NET Framework та навчитись працювати з базами даних та оптимізацією коду та роботу з .NET MAUI.

Microsoft Excel

Всі чули про магію Excel таблиць, але мало хто знає, як вона працює.

Розкриваємо секрети на новому курсі!

Курс проведе від базових функцій Excel до багаторівневих формул і таблиць. Після завершення ти зможеш зменшити свій час за рутинними задачами та автоматизувати звітності.

Рекомендуємо курс по темі

Microsoft Power BI

На цьому курсі ти познайомишся з Microsoft Power BI та опануєш основний функціонал цієї програми для аналізу та візуалізації даних.

Рекомендуємо курс по темі

Кар'єрний інтенсив Job-Boost

Це майстер клас від експертів, які в своїй професійній діяльності стають тими самими людьми, які обирають тебе серед інших. Він надає ефективні рішення та покриває всі найважливіші та болючі питання, про які зазвичай не говорять.

Кожне заняття містить виключно практичні інструменти, які використовують рекрутери та HR при пошуку та оцінюванні нас в якості кандидатів.

Цей інформативно та практично ємкий курс допоможе тобі створити власну стратегію пошуку роботи та вибудовувати власний професійний бренд, в тому числі в процесі пасивного пошуку нової роботи.

Рекомендуємо курс по темі

Beauty SMM

Соціальні мережі для Beauty сфери — це просто, якщо знати та розуміти, як зробити так, щоб алгоритми працювали на тебе. Хочеш збільшити показники приросту зацікавлених фоловерів та клієнтів салону краси у свої соціальні мережі? А можливо, плануєш просувати власний курс чи стати лідером думок у сфері краси?

Ми розберемося з особливостями просування Beauty послуг в різних соціальних мережах: Instagram, Facebook та TikTok. Протягом курсу кожен студент може обрати комфортний та найбільш релевантний варіант для себе. Опануй різні варіанти реклами в соціальних мережах: таргетовану рекламу, роботу з лідерами думок, партизанський маркетинг та роботу з партнерами.

Generative AI

Відкрий можливості генеративного штучного інтелекту на нашому курсі про інтеграцію ШІ у свою роботу. Протягом курсу ти вивчиш ключові аспекти ШІ, включаючи його можливості, обмеження та застосування у професійній сфері.

Рекомендуємо курс по темі