Hillel IT School у 2023 році: нові курси, наш застосунок, Hillel Reality Program та багато іншого

Hillel IT School у 2023 році: нові курси, наш застосунок, Hillel Reality Program та багато іншого

  • 27 грудня, 2023
  • читати 6 хв
Марія Ломінська
Марія Ломінська Content Manager у Hillel IT School

🎄 Дякуємо тобі за проведений з нами 2023 рік.

Ми дякуємо ЗСУ за те, що у нас є можливість зустріти цей новий рік. А ще дякуємо всім, хто підтримує наших оборонців. І спасибі українцям, які вчаться новому та мріють.

Цього року нам вкотре вдалось разом з вами підкорювати крутий світ ІТ.

Ми дарували гранти на навчання, заснували інкубатор для стартапів, запустили унікальний освітній проєкт Hillel Reality Program та ціле реаліті шоу про його учасників.

А ще пишаємось українським бізнесом, який у 2023 році почав знов активно інвестувати у розвиток своїх співробітників. І ми щасливі бути тими, з ким десятки компаній проходять шлях корпоративного навчання: Monobank, Vodafone, Playtika, Naftogas, Autodoc, АТБ та інші.

Але давай все пригадаємо як слід:

Нові курси

Ми запустили понад 30-ти нових навчальних курсів, а значить, ще більше цікавого та корисного для вас з дизайну, менеджменту, програмування та тестування. Сотні вебінарів, майстер-класів та навіть офлайн івентів — в нашій школі було все!

Запустили свій застосунок

Тепер у нас є застосунок, який можна завантажити в App Store та Google Play!

Це зручний спосіб дивитись записи уроків по дорозі на роботу та завжди мати доступ до навчальних матеріалів. А також спілкування з викладачем буде в тебе за один дотик завдяки вбудованому чату.

Запустили Hillel Reality Program

Це унікальний освітній проєкт в ІТ-сфері, в якому команда студентів та випускників працюватимуть над соціально важливим ІТ-рішенням для українців. Hillel IT School забезпечує їх усіми необхідними ресурсами для роботи та підтримкою крутих менторів з ІТ-компаній. Окрім крутого досвіду та реалізації вау-проєкту, команда учасників отримає грант на навчання 140 тис. гривень.

Але! за умови, що вони таки реалізують цей проєкт у зазначений термін. Ми ж показуємо, як учасники створюють та розробляють проєкт від ідеї до презентації робочої версії.

Тож це:

  • Атмосфера командної роботи над проєктом
  • Десятки годин та 5 етапів співбесід
  • 14 наймотивованіших учасників
  • Топові ментори
  • Можливість отримати грант на 140 тис. гривень на команду

Запустили спринти за 5 напрямами, які зібрали більше 6000 реєстрацій

Спринти — це мінікурси, які поєднують у собі відео уроки з концентратом цікавої та корисної інформації для швидкого оволодіння темою та домашні практичні завдання зі зворотним зв'язком від менторів та лекторів курсу.

Навчання відбувається у нашій зручній системі Hillel LMS з інтуїтивним інтерфейсом та зручним набором функцій для ефективного засвоєння знань.

Тепер ти зможеш усвідомлено вибрати свою IT професію, приміряючи на себе різні ролі популярних IT та Digital напрямів: Front-end, UI/UX Design, Python, QA та SMM.

Покращували нашу LMS

Реліз цілого розділу працевлаштування

Тепер щодня у ньому ми публікуємо релевантні та актуальні вакансії від наших партнерів та з відкритих джерел. Крім того, можна увімкнути сповіщення на вакансії, які цікавлять.

Також у якості допомоги в працевлаштуванні створили цілий контентний розділ «Як шукати», який містить відео-гайди, рекомендації та актуальні статті.

Додатково ми зібрали посилання на розділи з вакансіями та стажуваннями на сайтах IT-компаній, адже багато вакансій крутих компаній так і не доходять до Job-сайтів.

Створили генератор резюме

А ще процес створення резюме став зручнішим і приємнішим, а життя студентів — простіше.

Резюме можна створити у декілька кліків та відправити його на перевірку нашому менеджеру з працевлаштування.

Запустили перший курс з SMM, створений штучним інтелектом

Курс складається з 5 відео-занять, текст та тести для кожного заняття були розроблені ChatGPT, а відео згенероване AI Synthesia.

Цей безкоштовний курс буде корисним для початківців, які хочуть спробувати свої сили в IT-сфері та визначитися з професією.

Це все необхідне для того, щоб отримати початкові знання про професію, перевірити свої знання та зрозуміти, чи зацікавлені ви в маркетингу в соціальних мережах.

Створили безкоштовні відеоуроки про використання AI та нейромереж для роботи

Тепер на нашому Youtube-каналі є новий список відтворення про використання сучасних нейромереж.

Ми зробили 10 безкоштовних уроків про чат-бота ChatGPT та інші AI-інструменти, розповіли про ідеї їх використання для бізнесу та повсякденної роботи.

Якщо тобі цікаво, як оптимізувати контент, працювати на маркетплейсах, писати сценарії для відео, створювати презентації, шукати роботу та генерувати код, то ці уроки для тебе!

Співзаснували стартап-інкубатор G*Incubator

Ми разом з підприємницькою екосистемою G*AGGREGATOR заснували стартап-інкубатор G*Incubator.

Для учасників першої когорти запропонована цікава і навіть унікальна для України інкубаційна програма зростання, що передбачає залучення інвестицій вже в перші три-чотири місяці діяльності та активного розвитку.

Головною метою всієї команди є готовність та бажання допомогти більше ніж сотні одеських підприємців за один рік виростити такі стартапи-бізнеси, вартість яких вже у 2024-2025 роках буде перевищувати 1 млн євро, формуючи цей успіх на принципах етичного підприємництва, «happy*happy», «win*win» та соціальної відповідальності.

І це, звичайно, не все… Разом продовжуємо історію у 2024-ому 💗