Проведіть два тижні літніх канікул з користю у дитячому IT-таборі

Проведіть два тижні літніх канікул з користю у дитячому IT-таборі

  • 22 червня, 2017

Щороку перед батьками школярів постає питання: «Як провести канікули?». Питання, звичайно, не про батьків. Питання про дітей, про те, як подарувати їм літо свободи, добрі спогади, час для дружби та ігор. А ще, безумовно, хочеться витратити цей час з користю, отримати навички для успіху у майбутньому.

​В IT-таборі діти проводять час з користю

Для дитини очевидно, що канікули — час відпочинку, коли можна бути собою, тільки радіти й робити те, що хочеться. Багато батьків знають, що хочеться, як правило, грати з черговим гаджетом, і вважають це поганою звичкою. А що, якщо зовсім навпаки? Що якщо ваша дитина права, проводячи стільки часу за комп'ютером?

Комп'ютерна школа Hillel пропонує провести канікули у дитячому IT-таборі. Тут хлопці та дівчата поринуть в улюблений і знайомий їм світ технологій. В оточенні однолітків і молодих викладачів, які люблять свою справу, дівчата та хлопці будуть створювати сайти, знімати відео, вивчати англійську, розбиратися, як влаштований комп'ютер.

Заняття проходять п'ять днів на тиждень і тривають по п'ять годин, які діти проводять не тільки перед монітором. За період канікул учасники табору навчаться багатьом корисним речам, при цьому у них буде час для себе, спілкування з родиною та друзями.

Звичайно, є багато інших сценаріїв на літо. Можна брати дитину з собою на роботу або відправити до родичів, ближче до природи. Можна надати повну свободу або купити путівку на місяць у дитячий табір. Є навіть варіанти довгострокових поїздок за кордон або інших таборів у Одесі, де, наприклад, у фокусі іноземні мови.

Але що хотіли б ваші діти? В IT-таборі Школи Hillel вони будуть створювати справжні працюючі сайти, знімати відеоролики, вчитися писати код, вивчати, як працюють сучасні технології і як знімається гарне кіно і медіа матеріали. Учасники табору побувають в офісах найуспішніших IT-компаній міста, зможуть дізнатися про програмування у інших професіях в IT-сфері від людей, які вже побудували кар'єру. Адже всі Викладачі Комп'ютерної школи Hillel працюють в IT-компаніях і діляться досвідом, тому що дійсно цього хочуть, люблять викладати і спілкуватися зі студентами.

​Гірка у офісі IT-компанії Ciklum — улюблена розвага

А ще наші Викладачі люблять готувати якісний матеріал і методики. Програма навчання у IT-таборі розроблялася протягом тривалого часу і неодноразово піддавалася трансформаціям і доопрацюванням. В результаті курс вдалося побудувати таким чином, щоб розкрити здібності дитини. Викладачі встигають приділити увагу кожному вихованцю — кількість дівчат так хлопців у групі передбачає індивідуальний підхід.

Тому пропонуємо вам дізнатися більше про IT-табор Комп'ютерної школи Hillel і оточити ваших дітей успішними людьми, комфортом і безпекою, заповнити їх час цікавими і творчими заняттями, про які вони будуть довго згадувати з вдячністю.

Ось як все було у IT-таборі Комп'ютерної школи Hillel в 2016 році: