Назустріч трендам всупереч шаблонам. Майстер-клас з графічного дизайну у Комп'ютерній школі Hillel

  • 1248
  • 6
  • 28 квітня, 2017

Знайти власний неповторний стиль вдається не кожному дизайнеру. Часто творчість перетворюється у ремесло, і замість кастомного підходу до проектів виходить штампування за шаблоном. Сьогодні індустрія графічного дизайну загнана у рамки трендів, яким необхідно слідувати, щоб бути актуальним, — через це дизайнеру все важче залишатися впізнаваним.

Класика проти мінімалізму

У Комп'ютерній школі Hillel пройшов майстер-клас «Індивідуальний стиль у графічному дизайні». Сергій Семерньов, Look & Feel Designer у Haymarket і Викладач Школи, показав на реальних прикладах, як уникнути банальних рішень і зберегти індивідуальність.

Завдання дизайнера - знайти унікальний підхід
Було весело

«Дизайнер не зобов'язаний сприймати завдання буквально, у лоб, і використовувати ті прийоми і техніки, які на сьогоднішній день найбільш популярні. Його завдання як творця — знайти обхідні стежки і видати ні на що не схожий результат, хоч і у рамках трендів », — резюмував свою презентацію Сергій Семерньов.

У гостей накопичилося чимало питань

Аудиторія, яка була присутня на майстер-класі, активно задавала питання. Спікер, у свою чергу, постарався максимально точно на них відповісти і дати цінні поради початківцям дизайнерам.