Hillel IT School у липні: 40 000 користувачів у нашій LMS та нові курси

Hillel IT School у липні: 40 000 користувачів у нашій LMS та нові курси

  • 31 липня, 2023
  • читати 5 хв
Марія Ломінська
Марія Ломінська Content Manager у Hillel IT School

У липні ми раділи нашим 40 000 користувачам у LMS, запускали нові курси та встигли допомогти нашим друзям з дитячого садку у селі Доброслав.

Ці та інші новини в нашому дайджесті.

Знову запускаємо нові курси

Курс Game Design

Якщо ти геймер і тобі цікаво те, як створюють наповнені, незвичайні та цікаві ігрові світи, якщо ти мрієш прикласти свою руку до таких легендарних проектів, як Baldur's Gate або Legend of Zelda, тепер для тебе є наш новий курс геймдизайну!

Курс включає всі важливі аспекти професії гейм-дизайнера, включаючи інструменти, практичні навички та розуміння різних типів ігрових механік.

Рекомендуємо курс по темі

Курс Full Stack — PHP

Цей курс з Full-Stack розробки пропонує глибоке занурення в різні аспекти створення веб-додатків. Він включає роботу з основними інструментами та технологіями, в тому числі JavaScript, HTML, CSS, PHP, SQL, React, TypeScript, а також такі фреймворки, як Laravel.

Програма курсу розрахована на повне засвоєння і відшліфування вашого розуміння кожного етапу процесу розробки — від основ верстки і базової роботи з Front-end та Back-end, до поглиблених концепцій, як-от адаптивний дизайн, асинхронність, тестування, робота з базами даних та адміністрування.

Ти навчишся працювати з Visual Studio, MarkDown, GIT, Figma, а також з Docker, вирішувати алгоритмічні задачі і працювати з реляційними базами даних, використовуючи SQL. Крім того, розглянеш такі концепції, як об'єктно-орієнтоване програмування, MVC-архітектуру, роботу з API, а також принципи роботи в сучасних SPA-додатках.

Курс QA Technical Pro

Цей курс призначений для покращення технічних навичок у фахівців з QA Manual.

Курс включає такі теми, як GraphQL, gRPC, REST, SOAP, вивчення різних інструментів для тестування API на рівні Advanced, перехоплення трафіку, базове програмування та написання скриптів, їх запуск у Jenkins та його налаштування. Курс охоплює технічні знання, потрібні сьогодні на ринку праці, надасть конкурентні переваги і зробить вас затребуваними фахівцями.

Рекомендуємо курс по темі

40 000 користувачів у нашій LMS

Відсвяткували 40 000 користувачів у LMS 🚀

Продовжуємо робити все для того, щоб підкорення світу знань було максимально зручним, цікавим та ефективним. Саме для цього ми створили ще 2018 року цю унікальну розробку!

  • ✨ Відеозаписи та доступ до навчальних матеріалів завжди під рукою
  • ✨ Спілкування з викладачем в один дотик завдяки вбудованому чату

У будь-якому місці і в будь-який час — вчитися з нами зручно.

Дякую, що вибираєте нас 💙

Проводимо Speaking clubs 🗽

Як і обіцяли минулого разу, ми знову проводимо офлайн зустрічі у нашій одеській школі та покращуємо свою англійську.

Приходь попрактикувати English у дружній атмосфері та з skill-based викладачем. Сумно не буде, ще й круту лексику додому забереш 😏

Слідкуй за анонсами нових зустрічей у нас у блозі!

Продовжуємо займатися благодійністю

Знайомтесь, це вихованці дошкільного навчального закладу у селі Доброслав. З ними ми товаришуємо вже багато років.

За цей час нам вдавалось разом вирішувати багато питань: розфарбовували фасад казковим панно, робили капітальні та косметичні ремонти, розв'язували інші поточні питання. Нещодавно вдалось оновити облаштування однієї з дитячих груп: забезпечили відповідним інвентарем, іграшками тощо.

Як можемо додаємо фарб у це дитинство маленьких українців. Бо без цього ніяк!