Hillel IT School у серпні: запустили онлайн спринти, масштабно оновили IT Wiki

Hillel IT School у серпні: запустили онлайн спринти, масштабно оновили IT Wiki

  • 28 серпня, 2023
  • читати 5 хв
Марія Ломінська
Марія Ломінська Content Manager у Hillel IT School

Запустили спринти за 5 напрямами, які зібрали більше 2000 реєстрацій

Напевно, вже всі чули про наш новий формат навчання — безкоштовні онлайн спринти, але ми повторимо 😉

Спринти від Hillel IT School — це міні-курси, які поєднують у собі відео уроки з концентратом цікавої та корисної інформації для швидкого оволодіння темою та домашні практичні завдання зі зворотним зв'язком від менторів та лекторів курсу.

Навчання відбувається у нашій зручній системі Hillel LMS з інтуїтивним інтерфейсом та зручним набором функцій для ефективного засвоєння знань.

Тепер ти зможеш усвідомлено вибрати свою IT професію, приміряючи на себе різні ролі популярних IT та Digital напрямів:

  • Спринт Front-end Start дозволить тобі отримати базові знання і навички з веб розробки. Ти дізнаєшся про те, як працює сайт, яку роль в ньому відіграє HTML, CSS та JavaScript, як втілювати у верстку дизайн будь-якої складності.

  • Спринт UI\UX Start дозволить тобі отримати базові знання і навички проєктування та створенню інтерфейсів. Ти дізнаєшся про напрями дизайну інтерфейсів та вивчиш основи типографіки, колористики та дизайн-процесу.

  • Спринт Python Start дозволить тобі отримати базові знання і навички з основ синтаксису Python, типу даних та функцій мови програмування. Ти встановиш та налаштуєш інтегроване середовище розробки, в якому застосуєш свої знання на практиці.

  • Спринт QA Start дозволить тобі зрозуміти, для чого проводиться тестування продукту, дізнатись, що таке життєвий цикл програмного забезпечення, як складається баг-репорт, та що таке автоматизація тестування.

  • Спринт SMM Start дозволить тобі отримати базові знання і навички створення контенту, визначитись з цільовою аудиторію свого проєкту, просувати продукти за допомогою таргетованої реклами та опанувати аналітику соціальних мереж.

Долучайся до дистанції та випробуй свої сили в IT та Digital 💪

Пройти свій спринт

Масштабно оновили IT Wiki 🥳

Тепер наша IT Wiki містить розділи з усіх напрямів навчання: Front-end, QA, Python, PHP, Data Science, DevOps, інтернет маркетинг, дизайн, менеджмент, Java та HR & Recruiting.

Це була трудомістка робота, але наша команда це зробила 💪

Й надалі продовжуватимемо вдосконалення цього універсального довідника та додаватимемо нові напрями та цікаві матеріали.

Покращуємо LMS

Використання конструктора резюме стало ще ефективніше.

Тепер до кожного напряму навчання автоматично пропонуватимуться відповідні скіли, які студенти могли отримати протягом навчання. Це покращить якість резюме і зробить його конкурентно привабливішим в очах роботодавців.

Відвідали iForum 2023

На наймасштабнішій IT-конференції, звичайно, були найгарячіші Digital тренди, які змінять наше майбутнє.

Почули багато цікавого і на тему навчання:

  • У світі панує тренд на глобальне вивчення англійської мови, тому навчати дітей іноземній мові потрібно вже змалку. Це рішення логічне і вже втілюється навіть на рівні законодавства.
  • Технологічні рішення проникли у всі сфери бізнесу і життя. Зараз Tech додають до кожного напряму економіки: AgroTech, EdTech, FoodTech. Hillel IT School підтримує важливість глобальної цифрової та IT освіти та втілює ці підходи в навчання.
  • LifeLongLearning стає необхідністю. Життя і технології змінюються так швидко, що потрібно постійно навчатися, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці. Тому все більш актуальними стають короткострокові курси та курси підвищення кваліфікації.
  • І, звичайно, не обійшлося без розмов про вплив штучного інтелекту на освіту. Великий потенціал ШІ полягає у підвищенні ефективності та масштабуванні цієї галузі. Але разом з тим, існує ризик, що ШІ може призвести до засилля інформаційного сміття та маніпуляцій. Тому маємо бути уважними та використовувати ШІ розумно.

Вже маємо плани щодо впровадження найсучасніших тенденцій у нашому навчальному процесі 😉

Про нас пишуть

По-перше, наш контентмейкер Валерій розповів у виданні SPEKA, чому вирішив перекладати відео TED Talks.

Обговорили, який контент на YouTube та TikTok цікавий українцям і чому важливо перекладати контент українською.

Також наша учениця Оксана Мороз створила свій телеграм-канал, де розповідає про свій шлях, ділиться корисними шпаргалками з HTML, CSS, JS та React, які допоможуть підготуватися до співбесіди.

А ще написала про свій шлях на сторінках DOU, де зокрема відзначає свій досвід навчання в школі.

Публікуйте свої історії на DOU чи в інших виданнях та надсилайте їх нам, будемо раді ними поділитись 💙