Новинка від Hillel IT School — безкоштовні онлайн спринти!

Новинка від Hillel IT School — безкоштовні онлайн спринти!

  • 9 серпня, 2023
  • читати 5 хв

Як зважено зробити перший крок до професії або розширити свої знання і навички в IT та Digital? Пропонуємо тобі ідеальний варіант безкоштовні онлайн спринти. Hillel IT School пропонує прокачатись в 5 популярних напрямах: Front-end, UI/UX Design, Python, QA та SMM. Будуй подальшу кар’єру свідомо!

Спринти від Hillel IT School — це новий унікальний формат міні-курсів. Вони поєднують в собі відео уроки з концентратом цікавої та корисної інформації для швидкого опанування теми і домашні практичні завдання зі зворотним зв’язком від менторів і лекторів курсу.

Навчання буде проходити у зручній системі Hillel LMS, яка об'єднує в собі інтуїтивний інтерфейс і зручний набір функцій для ефективного засвоєння знань. Ти отримаєш доступ до 12 відеозанять. Спринти дозволяють відкривати нову лекцію тоді, коли тобі зручно. Ми не заганяємо тебе в чіткий графік та не даємо обмежень, бо не маємо сумнівів: твій спринт — твої правила. Для набуття практичних навичок ми підготували цікаві домашні завдання та забезпечуємо оперативний фідбек після перевірки твоєї роботи.

Навчання дозволить тобі за кілька днів прийняти рішення, чи стане обрана тема твоїм покликом і чи продовжувати кар’єру у цьому напрямі. Крім того, ти збережеш доступ до відеоматеріалів на необмежений період та зможеш їх передивлятись.

Безкоштовний та ефективний спосіб спробувати нову професію

Однією зі значних переваг спринтів є їхня доступність. Так як спринти безкоштовні, це особливо важливо для тих, хто не знає, чи варто інвестувати час та гроші у повноцінне навчання новій професії.

Спринти дозволяють спробувати себе у різних ролях та визначити, яка IT професія найкраще підходить саме тобі. Вони допомагають зробити зважений вибір щодо майбутньої кар'єри та подальшого навчання. Крім того, учасники можуть налагодити контакти з професіоналами зі сфери, що може бути корисним у майбутньому.

Якщо ти не маєш досвіду в IT, спринти — це чудовий спосіб спробувати свої сили та дізнатися більше про свої можливості цієї галузі.

Користь спринту для тих, хто не знайомий з IT професіями

Спринт за основами IT професій надає унікальну можливість поглянути всередину цієї індустрії. На спринтах можна отримати широкий огляд різноманітних спеціальностей, таких як розробник програмного забезпечення, тестувальник, SММ-менеджер, веб-дизайнер.

Участь у спринті дозволяє зрозуміти, які навички та знання потрібні для успішної роботи в ІТ. Учасники можуть спробувати свої сили у вирішенні завдань та виконанні проєктів, а також отримати зворотній зв'язок від менторів курсу. Це допомагає їм розсудливо оцінити свою зацікавленість та свій потенціал у сфері.

Наприклад, тобі здається, що професія Front-end розробника дуже цікава та творча, але ти боїшся, що у розробці не можна працювати без знань математики. Тепер у тебе є можливість подивитись, чи це так, зрозуміти, що собою представляє програмування, та чи підходить тобі цей шлях.

Тепер ти не помилишся з вибором напрямку та не витратиш багато часу, з'ясовуючи це!

Який контент буде в спринтах?

Спринти дозволять опанувати основи популярних IT/Digital напрямів: Front-end, UI/UX Design, Python, QA та SMM. Ти зрозумієш суть професії і на практиці протестуєш себе в ній:

  • Спринт Front-end Start дозволить тобі отримати базові знання і навички з веб розробки. Ти дізнаєшся про те, як працює сайт, яку роль в ньому відіграє HTML, CSS та JavaScript, як втілювати у верстку дизайн будь-якої складності.

  • Спринт UI\UX Start дозволить тобі отримати базові знання і навички проєктування та створенню інтерфейсів. Ти дізнаєшся про напрямки дизайну інтерфейсів та вивчиш основи типографіки, колористики та дизайн-процесу.

  • Спринт Python Start дозволить тобі отримати базові знання і навички з основ синтаксису Python, типу даних та функцій мови програмування. Ти встановиш та налаштуєш інтегроване середовище розробки, в якому застосуєш свої знання на практиці.

  • Спринт QA Start дозволить тобі зрозуміти, для чого проводиться тестування продукту, дізнатись, що таке життєвий цикл програмного забезпечення, як складається баг-репорт, та що таке автоматизація тестування.

  • Спринт SMM Start дозволить тобі отримати базові знання і навички створення контенту, визначитись з цільовою аудиторію свого проєкту, просувати продукти за допомогою таргетованої реклами та опанувати аналітику соціальних мереж.

Що далі після закінчення спринту?

Спринт може стати стартом твоєї IT/Digital кар’єри! Він ще не гарантує успішне працевлаштування, але закладе фундамент для подальшого навчання і чіткого розуміння напряму, в якому тобі варто розвиватися!

Після проходження спринту ти отримаєш подарунок — бонус у розмірі 500 грн. на подальше навчання на будь-яких курсах в Hillel IT School!

Ти зможеш використати їх, щоб почати свій шлях в професії, яка тобі сподобалась, та почати працювати у новій для тебе сфері.

Чому саме Hillel IT School?

Hillel IT School — одна з найбільших IT-шкіл в Україні з 10-ти річним досвідом з надання якісної освіти. За останній рік ми випустили більше 11 000 висококваліфікованих спеціалістів у сфері програмування, маркетингу та менеджменту.

Ми регулярно оновлюємо програми курсів під вимоги ринку та готуємо випускників до проходження співбесід і працевлаштування.

Ми постійно розвиваємо нашу мережу партнерів серед топових IT-компаній, що дозволяє залучати викладачів-практиків високого рівня і надавати студентам найгарячіші вакансії на ринку.

Ти будеш навчатися на нашій інноваційний освітній платформі Hillel LMS, що зробить твої заняття, практичні завдання і спілкування з викладачем максимально ефективними.

Навчання відбувається в малих групах в форматі вебінарів, що дозволяє максимально ефективно засвоїти матеріал і в реальному часі спілкуватися з викладачем та однокурсниками.

До зустрічі на заняттях! )

Пройти спринт