Чому ІТ-івці такі вітряні? Душніли чи зірки, які змінюють світ? Що слід знати про їхні погляди на ІТ?

Чому ІТ-івці такі вітряні? Душніли чи зірки, які змінюють світ? Що слід знати про їхні погляди на ІТ?

  • 17 жовтня
  • дивитись 72 хв

Скільки айтівця не годуй, він усе одно хантиться? І чому не обійтися без гумору, душнільства, токсичності та претензій до колег і до чого тут Джуни? Що робити з тими, хто зловив «зірку» та як розуміти гумор ІТ-ішників.

У новому YouTube-подкасті «Цього разу» якраз і говорили про те, що слід знати про ІТ-івців. Шукали відповіді з гостями, які мають різний досвід та погляди на ІТ.

Володимир Шайтан — Senior Full Stack Developer в UKEESS Software House і викладач Hillel IT School. Дев’ять років працює розробником, викладає в школі курси з фронтенду, має крутий фан-клуб студентів та багато запитань до ІТ.

Євген Ламбов — Front-end Developer IT-департаменту Hillel IT School. Три роки працює розробником. Це його перший досвід в ІТ, де знайшов і реалізовує себе. Фанат ІТ та точно знає, «де питання і претензії навіть не планує шукати»)

Але ж на чому зійшлися гості та де не буде єдиної думки? Ну, і про мотивацію та можливості професійного росту, вигорання і боротьбу з ним також, дізнаєтеся Цього разу.

Рекомендуємо публікації по темі

Рекомендуємо курси по темі