Промова Тіма Кука у Стенфордському університеті у 2019 році

Промова Тіма Кука у Стенфордському університеті у 2019 році

  • 12 травня, 2023
  • дивитись 18 хв

Промова Тіма Кука у Стенфорді у 2019 році була присвячена ролі технологій у сучасному світі та їх впливу на людей та суспільство загалом. Кук заявив, що технології мають потенціал вирішити низку глобальних проблем, таких як зміна клімату та епідемії, проте вони також можуть викликати негативні наслідки, такі як залежність від соціальних мереж та проблеми з приватністю даних.

Кук також порушив питання етики в технологіях та попереджав про необхідність забезпечення захисту особистої інформації користувачів від зловживання та недбалого відношення до даних. Він закликав до співпраці між урядами та приватним сектором для створення ефективної системи захисту даних та забезпечення інноваційного розвитку технологій.

На завершення своєї промови Кук закликав студентів та молодь до активної участі в розробці технологій, які просуватимуть світ вперед та допоможуть вирішувати складні глобальні проблеми. Він заохочував молодь бути творчими та відкритими до використання технологій з метою створення кращого світу для всіх людей.

Рекомендуємо публікацію по темі