У Києві відбудеться другий щорічний форум InnoTech Ukraine

У Києві відбудеться другий щорічний форум InnoTech Ukraine

  • 22 січня, 2016

Для демонстрації всіх тенденцій сучасних технологій 11-12 березня жителів столиці чекає друга виставка-конференція InnoTech Ukraine.

Майбутнє диктує свої правила — на даний момент все більше компаній займається впровадженням інноваційних технологічних рішень у свою роботу. Щорічний форум InnoTech Ukraine демонструє успіхи інженерів і розробників у робототехніці, створенні розумних гаджетів і різноманітних цифрових пристроїв.

Організатором заходу стала компанія Smile-Expo, яка має великий досвід проведення різноманітних виставок та конференцій, пов'язаних з інноваціями і цифровим світом.

Форум InnoTech Ukraine — це дводенне занурення у світ сучасних технологій. Його учасники — успішні компанії, передові розробники, новатори, котрі впроваджують технологічні досягнення сучасності. Гостей заходу чекає величезна кількість активностей, які зможуть перенести присутніх у світ інноваційних рішень і техніки майбутнього.

Основними активностями, які пропонує InnoTech, стануть:

  • Конференція (11-12 березня) — виступи лідерів і визнаних гуру галузі. Тут прозвучать найсвіжіші ідеї, точні прогнози щодо розвитку інноваційних рішень в Україні. Також експерти виступлять з доповідями і проведуть презентації своїх розробок. Йтиметься про ключові аспекти світу технологій, його стан і майбутні перспективи.
  • Demo-zone (11-12 березня) — це величезна кількість стендів, на яких будуть представлені останні інноваційні розробки та технологічні рішення. Тематичні розділи представлені зонами дронів, 3D-друку, роботів і smart-технологій.
  • Виставкова зона — це можливість протестувати новітні AR / VR-гаджети, помалювати 3D-ручкою і поспілкуватися з персональними роботами, роботами-телеприсутності і іншими.
  • Дитячі майстер-класи (12 березня) — це місце, де підростаюче покоління зможе створити і запрограмувати робота, познайомитися з технологіями 3D-друку і зібрати свій 3D-принтер, а також навчитися основам управління дронамі. Організатори допоможуть вашому маленькому чаду оволодіти знаннями в сфері науки за допомогою різноманітних ігор та конкурсів.

У цьому році основними напрямками форуму стануть:

  • 3D-printing
  • Robotics
  • Smart technologies
  • Health care
  • Education

Організатори обіцяють зробити InnoTech Ukraine 2016 максимально цікавим, насиченим та інформативним. Для цього були запрошені понад тридцять спікерів, а також представників успішних стартапів, які поділяться Лайфхаками просування з гостями форуму. Крім того, організатори підготували для учасників кілька приємних сюрпризів, про які можна буде дізнатися тільки на заході.