Ping IT - молодіжна конференція в Одесі

Ping IT - молодіжна конференція в Одесі

  • 24 листопада, 2015

На минулих вихідних в Одесі відбулася ще одна IT-конференція, на цей раз для молоді - Ping it conference. Приємно спостерігати, як зростає інтерес до IT-сфері та підвищується якість подібних заходів.

Комп'ютерна школа Hillel взяла найактивнішу участь в конференції. Наш директор Вадим Друмов виступив з доповіддю на тему «Хочу потрапити в IT. З чого почати?".

Також серед спікерів були три наші викладача - Юрій Федоренко (Front-End), Едуард Ізотов (QA Manual) і Сергій Валюх (UI Design).

Окремо хочемо виділити серед спікерів нашого студента - Ігоря Митюшева. Зовсім недавно він завершив навчання на курсі «Front-End», а зараз успішно працює в американському стартапі на посаді Front-End developer.

Особливий інтерес, ми б навіть сказали ажіотаж, був в інтерактивній зоні. Розгадавши математичні загадки можна було отримати купон сертифікат до 1 500 грн на навчання в Комп'ютерній школі Hillel. В цілому ми вручили сертифікати більше, ніж на 35 000 грн!

Також у нас можна було протестувати окуляри віртуальної реальності Oculus і Google Glass.

Всіх власників сертифікатів очікуємо на навчання, а учасників конференції чекаємо у гості в нашому новому офісі за адресою Канатна, 22 (БЦ «Альбатрос», 2-й поверх).