Найкращі у підготовці QA-інженерів 2024

Найкращі у підготовці QA-інженерів 2024

  • 24 червня
  • читати 10 хв

UBA сформував рейтинг найкращих освітніх центрів з QA-тестування. До фіналу увійшли всього 10 компаній, серед яких перше місце посіла Hillel IT School, набравши максимум — 100 балів.

Оцінка розроблена Ukrainian Business Award за підтримки аналітичних партнерів You Control, LooqMe, Serpstat, Clarity App. Для формування списку найкращих враховувались критерії: кількість тем і рівнів складності курсів, типи занять (індивідуальні, групові, корпоративні), спектр сфер застосування (ПЗ, мобільні застосунки, геймінг, діджитал), навчальна платформа, відеоматеріали, методичні посібники, інші бонуси для навчання тощо.

Нас продовжують вибирати студенти та компанії, які замовляють навчання для своїх співробітників. Це головні наші амбасадори. Якщо вони радять, значить ми отримали найвищий бал. Та коли отримуємо відзнаки у рейтингах відповідно всебічному аналізу показників — це однозначно надихає команду і показує, що ми все правильно робимо й далі будемо рухатися зазначеним шляхом.
Вадим Друмов, СЕО та співзасновник Hillel IT School

Саме тому тут продовжують працювати згідно з багаторічною стратегією: програми готують виключно з аналізом та потреб ринку, співпрацюють із найкращими викладачами, використовують інноваційні інструменти для навчання. Це робить процес навчання в Hillel IT School інтерактивним, ефективним і цікавим. Усе для того, щоб ті, хто навчається, мали актуальні знання, навички й конкурентні переваги на ринку праці.

Окрім статусу “Найкраща школа з навчання професії QA-тестувальника 2024”, свої відзнаки отримали й співробітники компанії: викладач і керівник QA-напряму Олександр Голубішко та Product Owner Hillel IT School Євген Мощенський.

Наразі в Україні стан на ринку ІТ насправді далекий від ідеального, але це не біда, а причина для пошуку нових рішень і можливостей. Ми продовжуємо розширювати свої освітні програми в області QA. Додавання таких напрямів як QA Automation JS, QA Technical Pro, та QA Automation C# дозволило покрити широкий спектр технологічних потреб і забезпечило студентам компетенції, які високо оцінюються роботодавцями. Почати з самого нуля чи підвищити свої скіли, а може змінити свій напрям, бо саме він потрібен у конкретному проєкті — наша мета дати нашим студентам той ключ, який допоможе розв’язати саме їхній особистий запит,
Євген Мощенський, Product Owner Hillel IT School

Серед показників, які були високо оцінені:

  • зручна платформа Hillel LMS, у якій завжди під рукою записи відеозанять, усі навчальні матеріали та спілкування з викладачами, одногрупниками тощо. Це загальнодоступні застосунки для iOS та Android;
  • універсальний довідник українською мовою для IT фахівців — ITWiki. Тут в одному місці згенеровано базу корисної термінології;
  • спеціальний розділ працевлаштування в Hillel LMS, де в одному місці публікуються сотні відбірних вакансії від ІТ-компаній і відповідних майданчиків. А студент завдяки автоматизованому конструктору може швидко скласти якісне резюме;
  • запуск унікального в галузі освітнього соціального проєкту Hillel Reality Program, де студенти отримують досвід роботи в створенні реального соціального важливого продукту.

Щороку експерти UBA оцінюють понад 800 номінантів, із яких вибирають лише декілька переможців із найкращими досягненнями. Ця нагорода не лише констатує досягнення, а й стимулює до подальшого підвищення стандартів, сприяючи розвитку бізнесу, — акцентують у компанії UBА.

Я бачу потребу в тому, щоб споживач і бізнес мали прозоре розуміння того, кому можна довіряти при виборі товару, послуги, контрагента, бізнес-партнера чи інвестора. І місія команди Ukrainian Business Award — бути важливим інструментом у визначенні подібних критеріїв.
Ілля Славгородський, CEO UBА

Завдяки інноваційним навчальним програмам, викладачам-практикам з топових ІТ-компаній і постійній адаптації під потреби ринку Hillel IT School вдається понад 11 років успішно навчати студентів. А саме допомагати їм отримувати знання та навички, щоб мати попит на ринку праці.

60+ курсів актуальних професій, 400+ топових експертів-практиків й інтерактивне навчання. За цей час у школі свої знання отримали понад 60 тисяч випускників. Тут можна опанувати професію з нуля та підвищити свою кваліфікацію вже досвідченим фахівцям.

Рекомендуємо курси по темі