Школа перейшла на онлайн-режим на час карантину

Школа перейшла на онлайн-режим на час карантину

  • 31 березня, 2020

Школа впоралася з технічним челенджем з переходу на онлайн-навчання успішно. Ми перевели в онлайн більше 2600 Студентів і 200 викладачів за тиждень. Тому старти всіх груп в квітні проходять за планом. Частина груп навіть стартували раніше на прохання Студентів, у яких під час карантину з'явилося більше часу на навчання.

Для проведення занять в режимі онлайн ми мобілізували кращих викладачів Школи. Наша мета — це онлайн-курси, які ведуть кращі і найдосвідченіші викладачі. Тому досвідчені викладачі, в тому числі і виїхали працювати за кордон, навіть на інші континенти, проводитимуть онлайн-заняття.

Ми отримуємо щодня позитивний фідбек від Студентів, які проходять курси онлайн під час карантину. Студенти діляться своїми емоціями про навчальний процес в сторіз в інстаграмі. Це надихає нас на подальший розвиток.

Після закінчення карантину ми відновимо заняття в Школі і повернемо групи до очної форми навчання. І Студентів будуть чекати смачна кава і всіма улюблене печиво.

А ещё мы запустили онлайн-обучение. Теперь можно получить IT-специальность из любой точки страны и мира. Вот список курсов, на которые набор идёт уже сейчас.

Перейти к онлайн-курсам