Чемпіони завжди і у всьому. Спортивний день Комп'ютерної школи Hillel

Чемпіони завжди і у всьому. Спортивний день Комп'ютерної школи Hillel

  • 21 червня, 2017

Швидше. Вище. Сильніше. Спортивний день Комп'ютерної школи Hillel пройшов на змагальній ноті. Ось уже третій рік поспіль за традицією для Студентів, Випускників, Викладачів і співробітників Школи організовується активний відпочинок у приємній компанії.

Виступ чірлідерів-любителів під час баскетбольного матчу

Настільний теніс, дартс, естафети і баскетбол — така програма була на Спортивному дні у цьому році. Всі, хто прийшов весело провести час, знайшли заняття до душі.

Дартс — гра, яка розвиває влучність і концентрацію, а цих якостей учасникам Спортивного дня не позичати. Після трьох турів напруженої боротьби визначилися три призера. Ними стали: Станіслав Пархоменко, який завоював бронзу, Костянтин Ботнар, який посів другу сходинку і Аркадій Атрошін — чемпіон турніру з дартсу.

​У “яблучко”

Ніщо так не розвиває координацію і швидкість реакції, як настільний теніс. Цей вид спорту особливо люблять Студенти та викладачі Школи. Навколо учасників завжди збираються вболівальники, які підтримують гравців. Найбільш спритними і влучними у пінг-понгу виявилися Вадим Друмов (III місце), Влад Степанов (II місце) та Станіслав Пархоменко (I місце).

Спритні і вмілі

Ті, хто не дуже сильний у професійному спорті, взяли участь у естафеті з м'ячем. І м'язи потренували, і повеселилися від душі.

Весела естафета

На завершення спортивного свята відбувся баскетбольний матч. Учасники розділилися на дві команди: Hillel Foxes і Japan. Боротьба розігралася не на жарт, ніхто з суперників не хотів поступатися перемогою. В результаті напруженої гри з рахунком 33:24 чемпіоном стала команда Hillel Foxes.

Боротьба розігралася не на жарт

Переможці турнірів були нагороджені пам'ятними медалями. Але головним призом для учасників Спортивного дня став гарний настрій.