Майстер-клас «Growth hacking»

Майстер-клас «Growth hacking»

Захід пройшов 11.07.2019 у Києві.

Програма

  • Ідея growth hacking — це досягнення швидкого зростання з мінімальними витратами. Ми поговоримо про два альтернативних підходи до проблеми Theory of constraiants і System dynamics.
  • Ключова ідея теорії обмежень — треба оптимізувати тільки вузьке місце. Підхід теорії обмежень надає інструменти для знаходження таких вузьких місць і імплементації необхідних змін.
  • Системна динаміка розглядає кожне явище (в тому числі компанії або галузь) як результат складної взаємодії і багатьох елементів і підсистем, пов'язаних між собою, як правило більш складно і неочевидно, ніж ми інтуїтивно сприймаємо. Завдання системної динаміки полягає в знаходженні leverage points, точок докладання зусиль, які дозволяють отримати каскадний ефект і міняти систему передбачувано, не порушуючи її фундаментальних характеристик.

Майстер-клас відбудеться 11 липня о 19:00 у Комп'ютерній школі Hillel за адресою: м Київ, вул. Мечникова, 14/1, 2-й поверх, офіс 222а. Участь у заході безкоштовна, необхідна попередня реєстрація.

Спікер

Іван Іщенко
Іван Іщенко Director Strategy and Products у Globberry