Презентація фінального проєкту Hillel Reality Program

Презентація фінального проєкту Hillel Reality Program

Захід пройшов 16 лютого в онлайні.

Уявіть, що вже пройшло три місяці з початку Hillel Reality Program - першого реаліті шоу про ІТ-ків, де учасники працювали над створення сервісу для українців від нуля до робочої версії: Hillel Reality Program on YouTube.

Ви готові нарешті побачити, що вийшло? Яким став проєкт команди амбітних та мотивованих айтішників? Як виглядає застосунок та яка у нього функціональність?

Тоді приєднуйтесь на Фінальну Презентацію, яка відбудеться 16.02 о 17:00

Зустрінемось великою командою та станемо першими, хто побаче результат плідної праці учасників Hillel Reality Program! Так, так, того самого унікального освітнього проєкту в ІТ-сфері, в якому команда студентів та випускників працювала над соціально важливим ІТ-рішенням для українців. Підтримка топових менторів, необхідні ресурси для роботи та три місяці - здається у них було все. Але чи все вони використали? Який вийшов цей сервіс u-help, що вони створювали? Чи працює він? І чи дійсно вийшло все так, як запланували на старті? Ну і чи отримають учасники грант в 140 тис гривень на навчання?

Питань не мало. Відповіді ж ви знаєте де шукати)

Реєструйтесь та ставте цю зустріч у своєму календарі.

Hillel Reality Program — це унікальний освітній проєкт в ІТ-сфері, в якому команда студентів та випускників працювала над соціально важливим ІТ-рішенням для українців. Hillel IT School забезпечила їх усіма необхідними ресурсами для роботи та підтримкою крутих менторів з ІТ-компаній.

Цю ініціативу ми як Hillel IT School запустили для того, щоб учасники мали змогу максимально прокачати навички та свої скіли. І зробити це на конкретній практиці в справжньому проєкті, який вони будуть вести з нуля. Все для того, щоб наші студенти отримали All-inclusive для своєї реалізації.

Робота над проєктом розпочалась 6 листопада 2023. З 200 претендентів було відібрано 14 учасників. В рамках проєкту створені команди Front-end, Back-end, UI/UX дизайну, Project менеджменту, тестування та бізнес аналізу.

Тож всі ці три місяці ми спостерігали за змінами в команді та в проєкті, тримали кулачки та вболівали за кожного з них. Усі яскраві подробиці зберігали у наших серіях Дайджесту (посилання на всі серіїї тут).

Учасники працювали над застосунком u-help. Мета — забезпечити українців легким та ефективним доступом до найбільш важливої інформації для їхньої адаптації у новій країні або новому місті.

Як він виглядає та яка у нього функціональність? Чи вдалось реалізувати всі плани? Чи буде він корисним для своєї аудиторії?

Не прогавте можливість стати першими, хто побаче крутий застосунок u-help, який реалізували амбітні молоді та яскраві учасники унікального Hillel Reality Program!

Рекомендуємо публікації по темі

Спікер

Ліана Солкарян
Ліана Солкарян Senior Project Manager у NDA, Викладач Комп'ютерної школи Hillel.