Hillel IT School виступила спізасновницею програми підтримки українських стартапів

Hillel IT School виступила спізасновницею програми підтримки українських стартапів

  • 6 вересня, 2023
  • читати 2 хв

Раді повідомити про нового партнера та спільний проєкт!

Ми разом з підприємницькою екосистемою G*AGGREGATOR заснували стартап-інкубатор G*Incubator.

Очолив G*Incubator Odesa Гліб Максименко, який має успішний досвід підприємницької діяльності, роботи в IT та стартап секторі.

Початок діяльності нового стартап-інкубатору є відродженням системної роботи з активними підприємцями та молоддю одеського регіону, які мають ідеї, ініціативи та проєкти, що здатні стати успішними та затребуваними, як в Україні, так і за кордоном
Гліб Максименко, CEO G*Incubator Odesa

Для учасників першої когорти запропонована цікава і навіть унікальна для України інкубаційна програма зростання, що передбачає залучення інвестицій вже в перші три-чотири місяці діяльності та активного розвитку.

З метою досягнення таких результатів запрошені провідні спікери, експерти та ментори. Вже є зацікавленість у янголів-інвесторів та венчурних фондів, що інвестують на ранніх стадіях.

На початку листопада розпочне свій старт друга когорта стартаперів. Запланована також ефективна співпраця з організаторами інших заходів та програм для стартапів з організації пітч-днів, мітапів, воркшопів та підсилюючих програм.

За словами керівника G*AGGREGATOR, Сергія Опря, «одеський регіон свого часу активно генерував успішні стартапи, які стали надалі відомими на весь світ. Ця тенденція має відродитись і знову набрати свої оберти та проявити нові таланти й команди, які примножать славу Одеси та введуть, для початку, одеську стартап-екосистему в топ-1000 стартап-екосистем світу».

Головною метою всієї команди є готовність та бажання допомогти 100 і більше одеським підприємцям за один рік виростити такі стартапи-бізнеси, вартість яких вже у 2024-2025 роках буде перевищувати 1 млн. євро, формуючи цей успіх на принципах етичного підприємництва, «happy*happy», «win*win» та соціальної відповідальності.

Змінити світ, вигадати щось нове, корисне та разом з тим реалізувати себе, свій потенціал — цей запал молоді вважаю найціннішим. Саме він вже стільки років надихає команду нашої школи продовжувати вчити людей тому, що їм в цьому може допомогти. А підтримка подібних прогресивних та соціально важливих проєктів, як G*Incubator, для нас завжди була в пріоритеті
Вадим Друмов, CEO Hillel IT School

Всім, хто цікавиться темою стартапів та їх розвитку та хоче отримати більше свіжої та корисної інформації про можливості та події G*Incubator Odesa, підписуйтесь на телеграм-канал за посиланням.