Як змусити тренди працювати на себе. Зустріч з Віктором Шабуровим

Як змусити тренди працювати на себе. Зустріч з Віктором Шабуровим

  • 5 вересня, 2017
  • читати 1 хв

Як створити стартап на мільйон ... або на 150 мільйонів? На це питання краще за всіх знає відповідь Віктор Шабуров — засновник найуспішнішого стартапу в IT-історії України.

​Віктор Шабуров — CEO компанії Looksery

Після того, як Looksery стала частиною компанії Snap, користувачі мессенджера Snapchat змогли приміряти на себе різні образи: починаючи з тварин і закінчуючи мультиплікаційними героями. Лінзоманія охопила людей різного віку буквально по всьому світу. Великою популярністю лінзи користуються серед зірок шоу-бізнесу і навіть політиків.

Охочих поспілкуватися з людиною, яка так добре розбирається у глобальних трендах і знає, як змусити їх працювати на себе, зібрався повний зал. Віктор розповів, як все починалося в Looksery, а потім відповів на запитання аудиторії.

Керівник Компьютерної школи Hillel Вадим Друмов і CEO компанії Looksery Віктор Шабуров
Віктор відповів на запитання аудиторії

Віктор дав багато корисних порад початківцям стартаперам, поділився лайфхаком з власного досвіду і головне — переконав присутніх, що потрібно розвивати свій бізнес саме в Україні. Для зарубіжних інвесторів не має значення, у якій країні перебуває компанія. Важлива лише наявність дійсно вартих ідей і команди, здатної її реалізувати. Успіх Looksery — найкраще цьому підтвердження.

дивитися всі фото