Як я знайшов першу роботу у IT. Викладачі та Випускники поділилися досвідом

Як я знайшов першу роботу у IT. Викладачі та Випускники поділилися досвідом

  • 16 червня, 2017

У кожного своя історія про те, як він знайшов роботу у IT. У когось стандартна, у когось кумедна, у когось — схожа на американську мрію. Студенти і Викладачі Комп'ютерної школи Hillel вже двічі розповідали про свій перший досвід у сфері IT. Третя зустріч була ще більш емоційною і мотивуючою.

​Спікери на зустрічі поділилися своїм досвідом

Викладачі Школи Юрій Федоренко, Front-End Developer у Andersen, Ед Ізотов, QA Lead у Intersog, і Артур Пилюк, Automation & QE Lead у Electric Cloud поділилися своїми досвідом проходження співбесіди і розповіли, чому взагалі свого часу вирішили пов'язати життя з IT.

Традиційний аншлаг на івенті «Моя перша робота у IT»
​Атмосфера на зустрічі спонукала до діалогу

Випускники Данило Чебан, Interactive Engineer у Looksery, Андрій Заїченко, QA Engineer у AB Soft, Дмитро Дергачов, Java Developer в UPITec, Денис Гайда, Front-End Developer у Andersen, Олег Кутафін, QA Automation Engineer OSSystem розповіли про свої кейси пошуку роботи. Всі вони брали участь у програмі Hillel Evo, яка дозволила їм набратися досвіду роботи у команді. Хлопці, створюючи свої проекти, напрацьовували скіли — саме їх наявність у поєднанні з досвідом командної взаємодії допомогли Випускникам успішно пройти співбесіду.

​Гості активно ставили питання

Атмосфера на зустрічі була дуже доброзичлива і спонукала до діалогу. Гості активно задавали спікерам питання, а ті, у свою чергу, чесно і відверто на них відповідали.

Дивіться усі фото тут