Дитячий IT-табір — кращий спосіб провести два тижні літніх канікул

Дитячий IT-табір — кращий спосіб провести два тижні літніх канікул

  • 27 квітня, 2017

Як провести два тижні літніх канікул з максимальною користю? Засмагати? Купатися? Бігати або їздити на велосипеді? Програмувати!

Комп'ютерна школа Hillel відкриває набір у дитячий IT-табір. Минулого літа кілька груп дітей успішно закінчили табір і отримали навички програмування.

Вихованці Дитячого IT-табору Комп'ютерної школи Hillel у офісі компанії Ciklum

Програма навчання у IT-таборі розроблялася протягом тривалого часу і неодноразово піддавалася трансформаціям і доопрацюванням. В результаті курс вдалося побудувати таким чином, щоб розкрити здібності дитини. Викладачі встигають приділити увагу кожному вихованцю — кількість хлопців та дівчат у групі передбачає індивідуальний підхід.

Хлопці можуть вибрати цікаве їм напрямок

Двотижнева програма дасть юним Студентам можливість вибрати той напрямок, який їх більше приваблює: створення сайтів або робота з відео. Хлопці будуть займатися п'ять днів на тиждень протягом декількох годин. За цей час вони вивчать пристрій комп'ютера, навчаться створювати сайти і поринуть у світ відеозйомки і все, що з ним пов'язано.

Кожен день хлопці будуть дізнаватися щось нове і зможуть відразу ж застосувати свої знання на практиці. Познайомитися ближче з миром IT діти зможуть під час екскурсій у офіси великих IT-компаній.

Перша група IT-табору стартує вже у червні. Дітям і родичам наших Студентів та Випускників надається знижка 10%. Приходьте, ми чекаємо вас!

​Після закінчення IT-табору хлопці отримають сертифікати