Міжнародна конференція Black Sea Summit 2016

Міжнародна конференція Black Sea Summit 2016

  • 17 серпня, 2016

Одна з найбільш морських міжнародних IT-конференцій по технологій та інновацій в Україні, Black Sea Summit 2016 відбудеться в Одесі 9-10 вересня.

Море можливостей, море ексклюзивних знань, які розбиті на 3 потоки сесій і воркшопів: натхнення, зростання та інновації. Більше 30 всесвітньо відомих спікерів надихнуть і поділяться останніми тенденціями у галузях, продемонструють передовий досвід залучення інвестицій і масштабування, простимулюють інновації, заглиблюючись в практичну частину інженерії, математики, алгоритмів, робототехніки, біохакерства і багато чого іншого.

3 сцени, 2 демо зони і мільйони можливостей для нетворкінгу, пошуку партнерів та інвесторів. Крім того, вперше в історії України буде вітати цілих 4 почесних представника Technology Pioneers, людей, які значно вплинули на бізнес і суспільство за даними Всесвітнього економічного форуму: Венді Дента, Марка Тюрелла, Андрія Колодюка, Річа Стромбука.

3 основні сцени:

Inspire Stage

9 надихаючих історій та основні тренди у розвитку інноваційної екосистеми, про тенденції в сучасному технологічному світі.

Біщтехнології:

Патрік Крамер (Biohacker, засновник Digiwell) — «Киборги, зростання феномена біохакерства і можливість чергового прориву». Вперше в Україні почуємо про біохакінг, кіборгів і біотехнології з професором Патріком Крамером, а також побачимо демо про те, як впроваджується чіп-імплант і як будуть користуватися технологіями люди майбутнього.

Венді Дент (СЕО, Cinnemmerse) Про пристрої, які носяться та зчитують наші емоції і взаємозв'язки з кіноіндустрією з відомим кінопродюсером і засновником стартапа.

Автомобілі майбутнього, енергетика:

Рохан Гупта (інженер, продуктолог, Tesla Motors). Розробка програмного забезпечення для самокерованих машин.

Філіп Кендал (СТО, Telenav) Чи готові ми до автомобілів майбутнього?

Cтартап-міста і розвиток:

Марк Тюррел (CEO Orcasci, YGL, World Economic Forum) — «Сила нетворку» нетворкінг, пристрасть, ідея.

Рубен Ньювенхюйс (СEO, StartupAmsterdam, один из ініціаторів StartupDelta, засновник CodeUur; засновник Dutchbasecamp) — «Що таке стартап-місто і як його побудувати. На прикладі історії розвитку інноваційної екосистеми Амстердама». Вас чекає історія про те, як за кілька років зі столиці тюльпанів Амстердам став столицею стартапів і інновацій.

Максим Бахматов (Генеральний Директор ВДНГ, співзасновник технологічного кластера ВДНГ-TECh, Засновник IT Development Company UGE GmbH) — «Державний стартап ВДНГ: як збиткове державне підприємство перетворити на центр інновацій».

Агротехнології:

Поговоримо про стартапи і швидко мінливу сферу агротехнологій разом з директором одного з найбільш інноваційних агрохолдингів «Svarog West Group» Максимом Маярчуком, засновником міжнародного холдингу Adept Group, Іваном Лукінчук, представником Difco International BV в Україні, Романом Пучко, а також з представником компанії AgroGeneration і Sigma Blayzer, Джоном Шморгуном.

Innovate Stage

Присвячена змінам у світі нових технологій і розробок для таких сфер як пристрої, які носяться, Інтернет речей. В цьому році ми також зачепимо теми агтех та VR.

Спікери:

Костянтин Шишкін (Founder/CEO/CTO InFansCube) Прототипування як невід'ємна частина hardware проектів. Костянтин розкриє тему прототипування пристроїв. Розповість, з чим доведеться зіткнуться людині, яка розробляє прототип.

Валерій Яковенко (співзасновник компанії Drone.UA) Від БПЛА до датчиків, супутників і систем підтримки прийняття рішень.

Роман Кравченко (IoT Hub Kiev) Як влаштована розробка нового продукту в сфері IoT?

Олег Паничев (Ciklum Biowave Labs) Референсні архітектури для швидкого прототипування рішень в інтернеті речей та біомедицині.

Костянтин Белоус (СТО, MMOne Project) Розробка VR ігр та деякі особливості.

Сергій Скок (Агромонитор) Особливості технічної інтеграції в області агттех.

Ілля Кухаренко (Force) Техніки швидкого прототипування для розробки пристроїв, які носяться.

Grow Stage

Пройде під знаком нових ідей, інноваційного підприємництва і нових можливостей. 5 Лайфхаків від практиків:

Adrian Pica (150sec) Як отримати публікацію у технічних медіа? Про піар для стартапу

Alex Romanovich (Social2B) Схід VS Захід або трохи про масштабування стартапів

Andreas Flodström (CEO & Co-Founder Beetroot) Шведський стартап в Україні або як вести бізнес. Погляд зі сторони.

Kevin Reddy (Startup Investor and CEO Advisor) Чому ви ніколи не отримаєте інвестиції.

Rainhard Fuchs (Pioneers) Чому стартапи зі Східної Європи — гаряча тема.

А крім доповідей у нас Seedstars World Startup Competition, 2 експо зони, технологічний інтерактив, вечірки і тільки ефективний нетворкінг. До речі, на Networking Pre-Party ми вас навчимо основним прийомам і методам самого продуктивного нетворкінгу. Ніхто не піде без візиток! :)

В рамках конференції пройдуть

9 вересня —

● Фінальний пітч міжнародного конкурсу СleanTech стартапів ClimateLaunchPad у партнерстві з greencubator, BSS Networking Pre-Party
● Networking Pre-Party

10 вересня —

● Black Sea Summit conference

● SeedStars Odessa